top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Persbriefing door IDF woordvoerder admiraal Daniel Hagari 2 januari, 20.40 uur


Screenshot YouTube


Goedenavond,


De IDF bevindt zich in een zeer hoge staat van paraatheid in alle arena's, zowel in de verdediging als in de aanval. Wij zijn uitstekend voorbereid op elk scenario. Het belangrijkste wat we vanavond moeten zeggen is dat we gefocust zijn en gefocust blijven op de strijd tegen Hamas.


In Gaza blijven onze troepen vechten, vooral in het Khan Yunis-gebied. We opereren boven en onder de grond, elimineren terroristen en blijven de terroristische infrastructuur vernietigen.Gisteravond hebben we in het noorden de Syrische militaire infrastructuur op Syrisch grondgebied aangevallen, als reactie op het vuur dat op ons grondgebied werd gelanceerd. Wij zullen blijven reageren op eventuele aanvallen op ons grondgebied.


Wat het thuisfront betreft, dring ik er bij het publiek op aan om net als u verantwoordelijk en professioneel te blijven handelen en de instructies van het Thuisfront Commando op te volgen.


Deze worden op de website bijgewerkt en we zullen ervoor zorgen dat het publiek op de hoogte wordt gesteld van de richtlijnen. Houd de websites in de gaten, we zullen indien nodig updaten. Deze instructies redden levens.


Ook vanavond vergeten we geen moment dat een van de doelstellingen van de oorlog het scheppen van voorwaarden is voor de terugkeer van de gijzelaars. Dit is een nationale topmissie, altijd in het bijzijn van elke soldaat en commandant, en we zullen er alles aan blijven doen om dit mogelijk te maken.

344 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page