top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Premier Benjamin Netanyahu bezocht Ashkelon


Natuurlijk moest er falafel worden gegeten. Foto Amos Ben-Gershom / GPO


Premier Benjamin Netanyahu heeft maandag een bezoek gebracht aan Ashkelon samen met de directeur-generaal van het kabinet van de premier Yossi Shelley en de stafchef van de premier, Tzachi Braverman.

Premier Netanyahu : "Ik ben vandaag naar Ashkelon gekomen om hier te zijn met de burgemeester, mijn vriend Tomer Glam, en met de geweldige bewoners."


Met Tomer Glan. Foto Amos Ben-Gershom / GPO


We hebben de afschrikkingsvergelijking veranderd en zijn vandaag gekomen om de beschermingsvergelijking te veranderen. We bezochten een huis en we zagen de beschermde ruimtes "We hebben gezien wat er moet gebeuren en dat gaan we ook doen. Iets anders waarvoor we gekomen zijn, is in de zon zitten aan de prachtige jachthaven en oprecht genieten, samen met de bewoners van Ashkelon, van de rust die we hebben bereikt" en dat zal doorgaan. Bedankt, inwoners van Ashkelon, voor uw steun, voor uw steun, want zonder u zou het niet mogelijk zijn geweest om iets te doen, en met u zal het mogelijk zijn om alles te doen. Dank u!"

Foto Amos Ben-Gershom / GPO


Burgemeester Glam :

“Ik wil de premier bedanken voor zijn belangrijke bezoek aan Ashkelon vandaag, een dag na het einde van Operatie Shield and Arrow. zichzelf in tijden van nood. We hebben bewoners ontmoet die te maken hebben met het probleem van bescherming in de stad, ronde na ronde. Het bezoek van vandaag maakt deel uit van onze voortdurende strijd voor beschermingsoplossingen die onze geweldige inwoners het basisrecht op bescherming in tijden van nood. We zullen niet toegeven aan onze rechtvaardige strijd voor de bescherming en de economische voordelen die de inwoners van Ashkelon terecht verdienen.'

102 weergaven1 opmerking

1 Comment


R Thomasson
R Thomasson
May 16, 2023

Goh! Wat leuk? Bibi is weer op een rondje theater in Ashkelon. Hij heeft zijn script goed uit zijn hoofd geleerd. Eigenlijk hoeft hij dat niet te doen. Zijn charme offensief is al tot de draad versleten. Hij gebruikt altijd dezelfde bergen vol slijm, en verteld de bewoners hoeveel hij om ze geeft, hoeveel hij van ze houdt enz. Hij gebruikt schijnheilig religieuze fratsen, waar hij zelfs geen pest van gelooft. Zou hij geen politicus zijn, kon hij best een ambt bekleder zijn in de katholieke kerk: een broertje van frater venantius

Like
bottom of page