top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Premier Benjamin Netanyahu bezoekt het Air Force Operations Center in de Kirya in Tel Aviv

Foto GPO


Premier Benjamin Netanyahu bracht donderdag 4 juli 2024 in het Kirya  in Tel Aviv een bezoek aan het operationele centrum van de luchtmacht. Daar werd hij geïnformeerd over de operationele activiteiten in de verschillende sectoren van de oorlog, waaronder luchtverdedigingsbeoordelingen voor toekomstige operaties.

 

De premier bedankte de commandant van de luchtmacht en zijn commandanten en prees de activiteiten van de luchtmacht in de oorlog. Hij voegde toe dat de luchtmacht een belangrijk defensief en offensief onderdeel vormt en een essentieel wapen is voor de veiligheid van het land.

 

Premier Netanyahu [vertaald uit het Hebreeuws]:

 

"Ik ben hier in het Air Force Operations Center. Ik heb een uitgebreide briefing ontvangen van de commandant van de Air Force over de defensieve en offensieve activiteiten namens de staat Israël. De bijdrage is immens en voortdurend.

 

In de moeilijke campagne met betrekking tot Libanon hebben we een principe vastgesteld: wie ons kwaad doet, zal de prijs betalen. We voeren dit uit. We weten dat de weg nog lang is, maar we zijn vastbesloten om de veiligheid in het noorden te herstellen en de bewoners veilig terug te brengen naar hun huizen."

 

Ook de stafchef van de premier, de directeur van de Nationale Veiligheidsraad, de militaire secretaris van de premier, de commandant van de luchtmacht, de stafchef van de luchtmacht en andere hoge commandanten en officieren van de luchtmacht namen deel aan het bezoek.

113 weergaven1 opmerking

1 Comment


Lucas Ten Harkel
Lucas Ten Harkel
Jul 05

Reken erop dat de vijand maar een doel heeft, dat is verdeel en heers Als jullie de interne eenheid kunnen bewaren zijn jullie onoverwinnelijk!

Like
bottom of page