top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Premier Benjamin Netanyahu bezoekt synergiekabels in Sderot


Foto Haim Zach /GPO


Premier Benjamin Netanyahu heeft donderdagavond een bezoek gebracht aan Synergy Cables in Sderot. Hij bezocht de fabriek, die hoogspanningskabels produceert, en de testlaboratoria.

Premier Netanyahu: "Ik ben erg ontroerd door dit bezoek, want elke keer als ik naar Sderot en het gebied rond de Gazastrook kom, zie ik de grote ontwikkeling. In het afgelopen decennium hebben we hier 70% bevolkingsgroei. Dit uit zich niet alleen in snelwegen, het treinstation, andere transportupgrades en de verdubbeling van duizenden wooneenheden - maar ook in de industrie.

Er is hier industrie in de goede en originele zin van het woord, van het vervaardigen van producten die bijdragen aan de groei van onze economische infrastructuur. Ik ben erg onder de indruk van deze fabriek; Het heeft een groot verleden. Het werd gebouwd in de jaren 1930 en is opgewaardeerd met de meest up-to-date technologie.

Uiteindelijk wordt al deze technologie bediend door mensen; het wordt door u bediend. Allereerst waardeer ik het werk dat je hier doet, tegenover buren die je willen ontwortelen.

De immense groei is het juiste antwoord op terrorisme. Het juiste antwoord op terrorisme is om de terroristen aan te vallen en we hebben dat gedaan in verschillende zeer krachtige operaties die altijd moeten worden hervat omdat dat het karakter is van deze buren. Het tweede is om onze wortels heel diep in het land te planten. Dit betekent gemeenschappen, industrie en werk.

Ik wil u gewoon bedanken voor wat u doet, niet alleen voor deze belangrijke fabriek of deze belangrijke gemeenschap, maar ook voor dit belangrijke deel van ons land. Het gebied rond Gaza is Israël. U draagt bij aan de veiligheid en economie van Israël. Dank u vanuit het hart."

55 weergaven0 opmerkingen
bottom of page