top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Premier Benjamin Netanyahu brengt condoleancebezoek aan de familie Dee in Efrat


Foto Amos Ben-Gershom / GPO


Premier Benjamin Netanyahu heeft vandaag, zondag, een condoleancebezoek gebracht aan de familie Dee in Efrat, waarvan vorige week de vrouw/moeder en twee dochters/zussen door een terrorist zijn vermoord.


De eerste minister hoorde van de vader van het gezin, rabbijn Leo Dee, over de Aliyah naar Israël en zei dat hij wist dat als de overleden vrouw van de rabbijn ernaar was gevraagd, ze zou hebben geantwoord dat ze geen spijt had en hetzelfde opnieuw zou doen. Premier Netanyahu merkte op dat helaas, "Het land Israël wordt verworven door beproevingen en beproevingen", en vertelde Rabbi Dee: "Nu zullen uw vrouw en dochters in ons leven."


De dochter, Tali Dee, vroeg de premier hoe hij omgaat met het verlies van zijn broer. Premier Netanyahu antwoordde dat hij eerst dacht dat het leven voorbij was, en zei dat toen hem tijdens de week van rouw werd verteld dat het leven doorging, hij weigerde het te geloven. De premier voegde er echter aan toe dat ze gelijk hadden en zei dat hoewel de pijn die ze nu voelden hun hele leven zou blijven, het niet altijd zo sterk zou zijn.


Foto Amos Ben-Gershom / GPO


Premier Netanyahu werd vergezeld door de stafchef van de premier Tzachi Braverman, de militaire secretaris van de premier, majoor-generaal. Avi Gil en kabinetssecretaris Yossi Fuchs.

100 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page