top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Premier Benjamin Netanyahu ontmoet nieuwe rekruten op de IDF-inductiebasis in Tel Hashomer


Foto Amos Ben-Gershom / GPO


Premier Benjamin Netanyahu heeft maandag 21 augustus 2023 op de IDF-inductiebasis in Tel Hashomer een ontmoeting gehad met IDF-dienstplichtigen die zullen dienen als bataljonscommunicatie-officieren, logistieke officieren, infanterie-instructeurs, patrouillewagenchauffeurs en militaire politiepersoneel.

Aan het begin van het bezoek werd premier Netanyahu geïnformeerd over gegevens en trends van de rekrutering en over veranderingen in de introductie bij de IDF, die gelijke kansen en het volledige gebruik van de capaciteiten van iedereen die wordt opgeroepen voor hun militaire dienst vergemakkelijken. .

De premier sprak vervolgens met de nieuwe rekruten en beantwoordde hun vragen over IDF-dienstverlening, economie en innovatie. Hij ontmoette rekruten toen ze hun uitrusting ontvingen, net voordat ze hun uniform aantrokken.

Premier Netanyahu voegde zich bij de nieuwe rekruten voor de lunch, hoorde over de functies waarvoor ze zijn gepland en deelde met hen zijn ervaringen uit het verleden als officier in de verkenningseenheid van de generale staf.

Foto Amos Ben-Gershom / GPO


Premier Netanyahu tegen de rekruten [vertaald uit het Hebreeuws]: "We staan ​​voor enorme veranderingen. Een verandering die niet zal veranderen, dit is wat ik je vertel, is onze behoefte om onszelf te verdedigen omdat de wereld soms - wat kunnen we doen? - wreed is. We leven op een plek waar de de zwakken overleven niet, de sterken overleven niet alleen oorlogen voorkomen en winnen, ze slagen er ook in anderen binnen te halen die allianties en vrede met hen sluiten.

Dit is wat er gebeurt met de staat Israël. De staat Israël was hier een klein stipje. Het kon zichzelf 75 jaar geleden nauwelijks verdedigen en vandaag is het al een opkomende – zelfs grote – macht in de wereld.

Dit hangt van één ding af, zonder welke er niets is, het hangt af van de IDF. Als de IDF sterk is, is het land sterk. En als het land sterk is, ligt de toekomst voor iedereen open.

Ik wens u een goede service, let op elkaar en bescherm ons land."

Aan het bezoek namen ook de stafchef van de premier, de directeur van de Nationale Veiligheidsraad, de militaire secretaris van de premier, het hoofd van de personeelsafdeling van de IDF en andere hoge IDF-officieren deel.


65 weergaven1 opmerking

1 Comment


Roni Stoker
Roni Stoker
Aug 21, 2023

Dat is weer zo'n GOEDKOPE MISSELIJKMAKEND PR-act, om in de media te laten zien hoeveel hij om de staat Israël, het leger en de nieuwe soldaten geeft. Helaas, het is allemaal nep. De Duitsers noemen het: Affentheater. Deze man is in een ding geïnteresseerd: in Bibi. Zou hij werkelijk om de staat Israël geven, en zou hij een spat integriteit bezitten, dan zou zijn slagzin zijn: 'Gelijke monniken, gelijke kappen'. Hij zou zorgen dat alle (gezonde) 18-jarigen jongeren in Israël in militaire dienst zouden gaan. Maar dat doet hij niet. Hij vindt het prima dat de zonen van de 'helden met de keppel' buiten schot blijven. Hij en zijn vullis-vriendjes gaan ervan uit dat de jongens en meisjes van …

Like
bottom of page