top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Premier Benjamin Netanyahu ontvangt Beitar Jerusalem voetbalteam na winnen beker


Foto Kobi Gideon / GPO


Premier Benjamin Netanyahu heeft woensdag in zijn kantoor in Jeruzalem een ​​ontmoeting gehad met de teamleden van Betar Jerusalem ter gelegenheid van hun overwinning van de 2023 State Cup.

Premier Netanyahu: "Ik zou je willen vertellen dat er gisteren twee goede dingen zijn gebeurd: ten eerste hebben we het budget voor de staat Israël goedgekeurd; en ten tweede heb je de beker teruggebracht naar de hoofdstad van Israël. Je speelde een geweldig teamspel. Je rivalen speelden ook goed maar jij speelde beter.

We zijn blij voor jullie. Na 14 jaar heb je de cirkel gesloten. Ik wil je ook zeggen dat ik als fan deel in de vreugde van de fans, maar ook dit moet worden ingehouden en binnen de regels worden gehouden. Ik weet zeker dat er meer kansen komen.

Ik wil je echt zeggen dat je geweldig werk hebt geleverd. Tijdens de begroting hebben we zitten kijken en bijna een paar stemmen gemist, maar je hebt geen enkele kans gemist. Je hebt echt fantastisch gespeeld. Dan gefeliciteerd met jou. Mazel tov Betar Jeruzalem. Laten we gaan Betar!"

Bij de ontmoeting met de Betar Jerusalem-spelers waren ook minister van Cultuur en Sport Miki Zohar, minister van Economie Nir Barkat, burgemeester van Jeruzalem Moshe Lion, algemeen directeur van de gemeente Jeruzalem, Itzik Lari, teameigenaar Barak Abramov, coach Yossi Abukasi en andere senior teamfunctionarissen aanwezig.
56 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page