top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Premier Bennett bezoekt undercover-eenheid van grenspolitie ter gelegenheid van Pesach


Foto Koby Gideon / GPO


Premier Naftali Bennett en minister van Openbare Veiligheid Omer Barlev hebben vrijdagmorgen een bezoek gebracht aan de undercover-eenheid van de grenspolitie Judea en Samaria, ter gelegenheid van Pesach.


De Israëlische politie-inspecteur-generaal Yaakov Shabtai, hoofdcommissaris van de grenspolitie Amir Cohen, commandanten en leden namen ook deel aan het bezoek.


Premier Bennett hield een situatieanalyse en werd op de hoogte gehouden van de gebeurtenissen op de Tempelberg en van de operationele inzet in de rest van het land. Hij werd ook geïnformeerd over de activiteit van de eenheid, de belangrijkste operaties in het Jenin gebied en de voorbereidingen voor de vakantieperiode.


Aan het einde van het bezoek hield de premier een kersttoast met leden van de eenheid, waarbij hij certificaten van waardering uitreikte aan de leden die de terroristen in de terreuraanval in Hadera hadden uitgeschakeld.


In een kort toespraakje zei premier Bennett : "We werken eraan om de zaken op de Tempelberg en in heel Israël te kalmeren. Tegelijkertijd zijn we voorbereid op elk scenario.


Vanaf hier wil ik het politiepersoneel, de soldaten en ISA-agenten bedanken die al hun tijd besteden, die dag en nacht werken en hun Pesach seider achterwege laten, zodat we allemaal veilig en stil kunnen vieren. De veiligheidstroepen zijn voorbereid op elke missie.


Ik wens jullie allen een gelukkige Pesach."

38 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page