israelnieuws israelnieuws
top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Premier Bennett na operationele evaluatie over terrorismebestrijding "val met alle middelen aan"


Foto Koby Gideon / GPO


Premier Naftali Bennett bezocht dinsdagochtend de IDF Efraim Regionale Brigade in Judea en Samaria samen met IDF-stafchef Lt.-Gen. Aviv Kochavi, hoofd van het IDF Centraal Commando Maj.-Gen. Yehudah Fox, IDF Judea en Samaria Divisiecommandant Brig.-Gen. Avi Bluth, commandant van de IDF Menashe Regionale Brigade, kolonel Arik Moyal en andere hoge officieren.


De premier hield een operationele evaluatie en werd vervolgens geïnformeerd over terrorismebestrijdingsoperaties in het gebied van de Efraim Brigade in het bijzonder en in Judea en Samaria in het algemeen.


Tijdens een persconferentie na afloop zei Ppremier Bennett: "Ik ben net klaar met een bezoek aan de Efraim-brigade met de stafchef en de hogere officieren van het Centraal Commando. Mijn richtlijn is duidelijk: Val de terroristen aan waar ze ook zijn met elk soort wapentuig".


"We geven volledige steun aan de IDF en de Israëlische politie om elke terrorist aan te vallen in Jeruzalem, in Judea en Samaria en waar dan ook in het land. Wie een hand opsteekt naar een Israëlische burger of IDF-soldaat, zal de prijs betalen," aldus premier Bennett.


38 weergaven0 opmerkingen
bottom of page
israelnieuws