top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Premier Bennett ontmoet de Indiase minister van Buitenlandse Zaken Dr. Subrahmanyam Jaishankar


Premier Bennett met de Indiase minister van Buitenlandse Zaken Dr. Subrahmanyam Jaishankar. Foto Amos Ben-Gershom (GPO)


Premier Naftali Bennett heeft woensdag in zijn kantoor in Jeruzalem een ​​ontmoeting gehad met de minister van Buitenlandse Zaken van de Republiek India, Dr. Subrahmanyam Jaishankar, waarbij hij door de minister werd uitgenodigd voor een bezoek aan Israël.


Premier Bennett en minister van Buitenlandse Zaken Jaishankar bespraken het versterken van de strategische alliantie, het uitbreiden van de bilaterale banden en het verdiepen van de warme vriendschap tussen Israël en India. Premier Bennett bedankte de minister van Buitenlandse Zaken en de Indiase premier Narendra Modi voor hun persoonlijke inzet voor het partnerschap tussen Israël en India.


Premier Bennett: “Ik spreek namens de Israëli’s: we houden van India. We zien India als een grote vriend en we kijken ernaar uit om onze relatie op alle gebieden en in alle dimensies uit te breiden. Ik kijk uit naar een zeer productieve bijeenkomst.Namens de Indiase premier Narendra Modi nodigde de Indiase minister van Buitenlandse Zaken Dr. Subrahmanyam Jaishankar premier Naftali Bennett uit voor zijn eerste officiële bezoek aan India.


41 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page