top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Premier Lapid en President Herzog hebben hun stem uitgebracht


Premier Lapid en zijn vrouw in het stembureau. Foto Amos Ben Gershom / GPO


Premier Yair Lapid en zijn vrouw Lihi hebben vanmorgen hun stem uitgebracht in het stembureau van de Ramat Aviv Gimel-school in Tel Aviv.

Premier Yair Lapid: "Goedemorgen, stem verstandig. Stem op de staat Israël, het gaat om de toekomst van onze kinderen en onze toekomst in het algemeen."

President Isaac Herzog zei bij de stembus vanmorgen in Jeruzalem: “Israël is een echte democratie. Miljoenen kiezers zullen vandaag naar buiten gaan om te stemmen en te beslissen over de toekomst en richting van onze natie. Dit is een bloeiende democratie met een veelheid aan stemmen. We moeten dit enorme recht dat we hebben altijd respecteren, aangezien er zoveel naties en miljarden mensen zijn die dit recht helaas niet genieten.”

President Isaac Herzog en zijn vrouw tijdens het uitbrengen van hun stem. Foto Haim Zach / GPO


De president voegde eraan toe: “Ik wil herhalen: stemmen maakt zonder enige twijfel een verschil. Wie denkt dat zijn of haar stem er niet toe doet, heeft het mis. Ik roep daarom alle burgers van dit land op: maak gebruik van uw democratisch recht en ga stemmen!”62 weergaven0 opmerkingen

Comentários


bottom of page