top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Premier Lapid ontmoet IDF-stafchef luitenant-generaal Aviv Kochavi en het IDF General Staff Forum


Foto IDF-woordvoerderseenheid


Premier Yair Lapid heeft donderdag in de Kirya in Tel Aviv een ontmoeting gehad met IDF-stafchef luitenant-generaal. Aviv Kochavi en het IDF General Staff Forum.

De premier sprak met het Forum over de verschillende regionale kwesties waarmee de staat Israël op verschillende gebieden wordt geconfronteerd, waarbij de nadruk lag op de nationale veiligheidsuitdagingen.

IDF-stafchef Kochavi en de leden van het Forum bedankten premier Lapid voor de samenwerking en het gezamenlijke werk voor de veiligheid en stabiliteit van de staat Israël.

Premier Lapid bedankte de IDF en de veiligheidsorganisatie als geheel voor het voorrecht om met hen samen te werken en voor hun geweldige bijdragen, van Operatie Breaking Dawn tot Operatie Break the Wave en hun andere acties op alle gebieden – zowel open als verborgen – voor de veiligheid van Israël.

Premier Lapid voegde eraan toe dat duizenden burgers in de staat Israël hun dagelijkse routine kunnen uitoefenen dankzij de acties van de IDF en de andere veiligheidsdiensten.

Minister-president Lapid sloot af met het uitspreken van zijn grote waardering – namens de regering en de burgers van Israël – voor de toewijding en inzet van alle veiligheidstroepen.

45 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page