top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Premier Naftali Bennett bezocht de gewonde leden van antiterreureenheid


Premier Bennett bij de gewonde commandant van de Israëlische nationale eenheid voor terrorismebestrijding, hoofdinspecteur S. Foto Amos Ben-Gershom / GPO


Premier Naftali Bennett bezocht vandaag in het Rambam Hospital in Haïfa de gewonden bij de terrorismebestrijdingsoperatie in Jenin en andere operaties in het noorden van Samaria in het afgelopen weekend.


Premier Bennett sprak met de leden van de Israel National Counter-Terrorism Unit en de IDF- eenheid Duvdevan, sergeant-majoor T en sergeant A, en hoorde van hen over de terrorismebestrijdingsoperaties waaraan ze in het weekend hebben deelgenomen, inclusief reddingsoperaties waarbij vuurgevechten hadden plaatsgevonden.


Premier Bennett had daarna een ontmoeting met de commandant van de Israëlische nationale eenheid voor terrorismebestrijding, hoofdinspecteur S, wiens toestand gisteren was verbeterd.

Foto Amos Ben-Gershom / GPO


Premier Bennett bedankte hen voor de belangrijke actie voor de veiligheid van Israël en wenste hen een volledig herstel en een snelle terugkeer naar de routine.


In een verklaring zei premier Bennett: "Vandaag ontmoette ik S, T en A, dappere en vastberaden strijders die hun leven wijden en riskeren voor de veiligheid van Israël. Ik ben diep onder de indruk van de vechtlust die ze tijdens het weekend toonden, voor het aangaan van gevechten met de vijand en hun bereidheid om risico's te nemen en hun leven op het spel zetten voor de veiligheid van de staat. Namens de burgers van Israël wil ik hen een spoedig herstel wensen en hen bedanken, evenals alle krachten die de klok rond werken om veiligheid te bieden aan de burgers van Israël. Dit zijn Israëlische strijders en ik twijfel er niet aan dat we met strijders als deze zullen winnen."

Foto Amos Ben-Gershom / GPO


De commandant van de grenspolitie, de Israëlische politiecommissaris, de commandant van de Israëlische nationale eenheid voor terrorismebestrijding, de commandant van de IDF-commandobrigade en de directeur-generaal van het Rambam-ziekenhuis namen ook deel aan het bezoek.

69 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page