top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Premier Netanyahu en zijn vrouw brengen een condoleance bezoek aan de familie Paley in Jeruzalem

Foto

Foto Amos Ben-Gershom / GPO


Premier Benjamin Netanyahu en zijn vrouw Sara brachten dinsdagavond een condoleancebezoek aan de familie Paley in hun huis in de wijk Ramot in Jeruzalem, waar twee leden van de familie - Yaakov, 6, en Asher , 8 – werden vermoord en een andere burger, 20, werd opzettelijk overreden door een terrorist.


Yaakov, 6, en Asher, 8. Screenshot


De vader van de twee vermoorde kinderen, Avraham Noah Paley, ligt nog steeds in ernstige toestand in het ziekenhuis van Hadassah-Ein Kerem Hospital.

De moeder van het gezin, Hannah Devorah Paley, vertelde de premier en zijn vrouw hoe haar twee jonge kinderen één voor één werden begraven, en zei dat ze worden gesteund door het volk van Israël en dat geloof hen ondersteunt.


De premier en zijn vrouw zeiden dat het geloof helpt om de ramp te boven te komen en voegde eraan toe dat het hele volk van Israël hen omarmt in hun verdriet.

Toen Hannah Devorah een foto van de jongens liet zien, zei premier Netanyahu tegen haar: "Ik zou graag uw toestemming willen om de foto in mijn kantoor te plaatsen. Dit tragische verhaal zal me helpen om aan wereldleiders het verschil uit te leggen tussen het volk van Israël en onze vijanden." Terwijl onze vijanden deze twee zielen vermoordden, waren onze troepen in Türkiye om levens te redden."

Foto Amos Ben-Gershom / GPO


Familieleden vertelden de premier en zijn vrouw over de toestand van de vader van het gezin, die nog steeds verdoofd en aan de beademing ligt in het ziekenhuis. De familieleden vroegen om gebeden voor Avraham Noah, de zoon van Yehudit. De minister-president en zijn vrouw wensten hem een ​​spoedig en volledig herstel.

94 weergaven2 opmerkingen

2 commentaires


Marianne van Geuns
Marianne van Geuns
15 févr. 2023

Beter laat dan nooit Bibi om je gezicht bij deze vrouw te laten zien die haar 2 kinderen heeft verloren en haar man nog steeds verdoofd word gehouden,


J'aime
R Thomasson
R Thomasson
15 févr. 2023
En réponse à

@Marianne van Geuns. Het kan mijnheer Netanyahu weinig schelen hoeveel mensen in Israël worden door terroristen vermoord, hoe het met de veiligheid van het land staat, armoede bestrijding enz. Waar Mijnheer Netanyahu is geïnteresseerd? In ....Netanyahu! En niet te vergeten! Zijn vrienden in Amerika. Netanyahu gebruikt deze tragedie voor goedkope propaganda. Misselijk van te worden.

J'aime
bottom of page