top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Premier Netanyahu ontmoet een door AIPAC georganiseerde delegatie van democratische Congressleden


Foto GPO


Premier Benjamin Netanyahu had vandaag (zondag 3 september 2023) op het kantoor van de premier in Jeruzalem een ​​ontmoeting met een door de AIPAC georganiseerde delegatie van democratische leden van het Amerikaanse Congres, onder leiding van de Amerikaanse vertegenwoordiger Lucy McBath (D-GA).

Premier Netanyahu aan het begin van de bijeenkomst : "Ik kan zeggen dat ik blij ben jullie allemaal te ontmoeten. Dat meen ik echt. Velen van jullie zijn hier al eerder geweest en sommigen van jullie komen misschien voor de eerste keer. Het is een kans om onze relatie, die altijd gebaseerd is op over een tweeledige relatie tussen Israël en beide kanten van het Huis van Afgevaardigden en beide kanten van de Senaat. Het is heel belangrijk voor ons en ik beschouw deze bijeenkomst als een belangrijke bouwsteen in deze relatie. Ik zou graag de gelegenheid willen hebben om u te horen Misschien krijgt u de gelegenheid om naar mij te luisteren. Maar ik denk dat de steun die wij van u hebben gekregen voor de staat Israël van cruciaal belang is. Daarom wil ik u bedanken en dat meen ik vanuit het hart en de geest.'

De bijeenkomst werd bijgewoond door de minister van Strategische Zaken, de directeur van de Nationale Veiligheidsraad, het hoofd van het nationale directoraat voor publieksdiplomatie en de adviseur voor buitenlands beleid van de premier.

59 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page