top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

President Herzog is door president Biden uitgenodigd voor bezoek aan het Witte huis volgende week


President Herzog. Foto via GPO


President Isaac Herzog zal volgende week naar Washington DC reizen op uitnodiging van de Amerikaanse president Biden. Dit zal het eerste officiële bezoek van president Herzog aan de Verenigde Staten zijn sinds zijn aantreden.

De ontmoeting van president Herzog met president Biden in het Witte Huis vindt plaats op woensdag 26 oktober 2022.

Tijdens het bezoek, op 25-26 oktober 2022, zal de president ontmoetingen hebben met hoge ambtenaren, leiders van de Senaat en het Huis, en leiders van de Joodse gemeenschap.

Het bezoek van president Herzog volgt op een uitnodiging van president Biden tijdens zijn recente bezoek aan Israël in juli. Het doel van het bezoek is om het sterke partnerschap tussen de Verenigde Staten en Israël te versterken en om de diepe banden tussen de twee naties in deze uitdagende tijden te weerspiegelen.

President Herzog en president Biden zullen strategische, veiligheids- en economische kwesties bespreken, inclusief gezamenlijke initiatieven met betrekking tot de klimaatcrisis.

De president zal tijdens zijn bezoek worden vergezeld door de Israëlische ambassadeur in de Verenigde Staten en de Amerikaanse ambassadeur in Israël.

45 weergaven0 opmerkingen

Comentarios


bottom of page