top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

President Herzog onthult: "Hamas terroristen hadden instructies voor gebruik cyanide"


Foto screenshot Sky news


In een interview dat zondag, werd uitgezonden op Sky News, onthulde de Israëlische president Isaac Herzog dat er materiaal was gevonden op de lichamen van Hamas-terroristen, waaronder trainingsmateriaal voor het gebruik van chemische oorlogsmiddelen, bedoeld om door de terroristische organisatie te worden gebruikt in haar moorddadige razernij tegen onschuldige burgers, maar toont ook meteen banden aan tussen Hamas en ISIS.

Een USB-sleutel gevonden op het lichaam van een Hamas-terrorist die op Israëlisch grondgebied was geïnfiltreerd, bleek gedetailleerde instructies te bevatten over het maken van chemische wapens en het implementeren ervan onder de burgerbevolking. De bron van het document is een handleiding van de terroristische organisatie Al-Qaida uit 2003, en de ontdekking ervan geeft zowel het verband tussen de organisaties aan als de intentie van de terroristische organisatie Hamas om chemische wapens te gebruiken om massale slachtoffers te veroorzaken – zoals ISIS in 2003 had gepland. het verleden.

Foto Sky News


Onder de inhoud van de USB bevonden zich nauwkeurige instructies voor het voorbereiden van een apparaat voor het verspreiden van cyanideagentia, wat de moorddadige bedoelingen van de terroristische organisatie Hamas verder bewijst om iedereen te vermoorden, ongeacht religie of ras. of geslacht.

Het afhakken van babyhoofdjes, een handleiding voor het ontvoeren van gevangenen en instructies voor het gebruik van chemische middelen voor massamoord zijn moorddadige handelingspatronen die getuigen van de poging van de terroristische organisatie Hamas om terug te leiden op ISIS.

Vanuit zijn fundamentele recht om zijn onafhankelijkheid en de veiligheid van zijn inwoners te beschermen, zal de staat Israël blijven optreden tegen de meedogenloze terroristische organisatie Hamas.

In het interview zei president Herzog: “Dit is materiaal dat is gevonden op het lichaam van een van die sadistische schurken. Het is Al Qaeda-materiaal, officieel Al Qaeda-materiaal. Als we te maken hebben met ISIS, Al Qaeda en Hamas, hebben we hier mee te maken. En in dit materiaal zaten instructies over hoe je chemische wapens moest produceren.

“Wat we hebben meegemaakt is slecht. We moeten het uitroeien, en als je het kwaad uitroeit, zien we mensen het kwaad steunen, je ziet ze tijdens demonstraties in Londen of waar dan ook ter wereld. Waarom steunt u het kwaad? Wat is het verhaal? Gelooft u werkelijk dat mensen gemarteld moeten worden? Burgers, zwangere vrouwen? Oude mensen met dementie bij de verzorgers met hun medicijnen, mensen die alleen maar goed hebben gedaan. Laat me u een verhaal vertellen: de families rond de Gazastrook, aan de Gaza-grens van Israël, zijn de grootste voorstanders van het sluiten van vrede met de Palestijnen. Ze belden me en vertelden me dat vader een dag alleen bleef, dat hij zijn dorp ging verdedigen en dat zijn vrouw en de kinderen allemaal naar Gaza waren ontvoerd zonder te weten waar ze waren. Dit is weer een voorbeeld van waar we mee te maken hebben.”

305 weergaven0 opmerkingen
bottom of page