top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

President Isaac Herzog bezoekt de Centrale Verkiezingscommissie in de Knesset


Foto Haim Zach / GPO


President Isaac Herzog bezocht de Centrale Verkiezingscommissie in de Knesset. De president werd vergezeld door CEC-voorzitter Justice Yitzhak Amit en Chief Executive Officer, Orly Ades.

Voorzitter Isaac Herzog : "Voordat ik begin, wil ik het Centraal Verkiezingscomité, de voorzitter van het Hooggerechtshof Yitzhak Amit, de CEO van het comité, Orly Ades, en het uitstekende team van het comité prijzen. Michal en ik hebben zojuist de faciliteiten van het Centraal Verkiezingscomité bezocht. De CEC is een zeer beroepsorganisatie die verantwoordelijk is voor het beheer van de verkiezingen. Zoals u weet zijn er de afgelopen jaren niet weinig verkiezingen geweest en het is zeer indrukwekkend om deze diverse, geavanceerde, gecontroleerde en verantwoordelijke operatie te zien, en ik ben ervan overtuigd dat de CEC haar werk trouw zal doen en zal dus natuurlijk het vertrouwen van het publiek in het verkiezingsproces weerspiegelen.

"Er is iets in de gegevens dat uitdrukking geeft aan het vertrouwen van het publiek in het verkiezingsproces, een democratisch, waardig, egalitair en respectvol proces, dat uitdrukking geeft aan de beslissingen van ieder van ons.

"Ik roep nogmaals het hele publiek op: ga stemmen en maak het verschil, want elke stem heeft impact. Ik wil alle burgers van Israël een succesvolle verkiezingsdag wensen en iedereen veel succes toewensen."67 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page