top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

President Isaac Herzog tekent het condoleanceregister voor Koningin Elizabeth II


Foto Koby Gideon / GPO


President Isaac Herzog en First Lady Michal Herzog ondertekenden zaterdagavond het condoleanceregister voor Hare Majesteit Koningin Elizabeth II in de residentie van de Britse ambassadeur in Israël, Neil Wigan.

President Herzog schreef in het condoleanceboek: "Namens de staat en het volk van Israël betuig ik mijn diepste medeleven bij het overlijden van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II, wiens regering gedenkwaardig en historisch was. Ze was een icoon van stabiliteit en baken van moraliteit in dienst van haar volk.

"Moge G'd koning Charles III zegenen en moge hij in vrede regeren.

"'De koning vestigt door gerechtigheid het land' (Spreuken 29:4)"

De president zei verder: "Namens het volk van Israël en de staat Israël wil ik mijn diepste medeleven betuigen aan het Britse volk en alle onderdanen van koningin Elizabeth II. Haar regering was gedenkwaardig en historisch en ze was een icoon van moraliteit en stabiliteit aan de hele wereld en zeker het Verenigd Koninkrijk. We wensen koning Charles III succes, en zoals in de Bijbel staat, regeert de koning door gerechtigheid en vestigt het land. Moge hij een vreedzaam en succesvol bewind hebben."26 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page