top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

President Isaac Herzog wenste leiders over de hele wereld een fijne Ramadan


Foto GPO


President Isaac Herzog sprak de afgelopen dagen aan de telefoon met Zijne Majesteit Koning Hamad bin Isa Al Khalifa van Bahrein; Zijne Majesteit Koning Abdullah II van Jordanië; de president van de Verenigde Arabische Emiraten, Zijne Hoogheid Sheikh Mohammed bin Zayed; de president van de Republiek Türkiye, Recep Tayyip Erdoğan; en de president van de Palestijnse Autoriteit, Mahmoud Abbas (Abu Mazen), en sprak zijn wensen uit ter gelegenheid van het begin van de maand Ramadan.

President Herzog sprak ook met de president van de Republiek Kazachstan, de president van de Republiek Azerbeidzjan, de president van de Republiek Albanië, de president van de Republiek Senegal en de president van de Republiek Kosovo.

In zijn telefoongesprekken met deze leiders sprak de president zijn hoop uit op vrede en stabiliteit in de regio en wenste hij hen en hun volkeren een Ramadan die hen vrede, geluk en gezondheid zal brengen.

De president stuurde ook feestelijke brieven naar vele andere leiders ter ere van de Ramadan, waaronder de koning van Marokko en de president van de Arabische Republiek Egypte, waarin hij schreef: "De gezegende maand Ramadan viert waarden die mij zeer na aan het hart liggen. Deze waarden - liefde voor de naaste, naastenliefde en steun voor de zwakken, en tolerant discours - zijn kernwaarden die ik het hele jaar door promoot. Nu u deze maand begint, bid ik dat we gezamenlijke stappen kunnen zetten op het pad van vrede samen ook in het komende jaar."

82 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page