top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

President Rivlin bezocht het forensisch instituut

Bijgewerkt op: 3 mei 2021


President Rivlin bedankt het personeel van het forensisch instituut. Foto Mark Neyman (GPO)


President Rivlin heeft een bezoek gebracht aan het forensisch instituut van Israël in Abu Kabir bij Tel Aviv om persoonlijk het personeel te bedanken voor hun inzet bij het identificeren van de 45 slachtoffers die omkwamen bij de ramp op de berg Meron afgelopen vrijdagochtend vroeg.


"Het is moeilijk om de pijn te vatten van de families die Shabbat hielden zonder te weten wat het lot van hun geliefden was en na het einde van de Shabbat naar de begraafplaatsen kwamen. Ik ben bij jullie in jullie pijn; alle Israëli's zijn met u in uw pijn, aldus president Rivlin. "


Tegen het personeel van het forensisch instituut zei president Rivlin :" Deze laatste dagen hebben van je een buitengewone standvastigheid geëist. U begreep de enorme gevoeligheid die van deze tragische gebeurtenis vereist is, en de moeilijkheden bij eventuele vertragingen bij de begrafenis. Dankzij uw toewijding en toewijding heeft u de families toegestaan ​​hun dierbaren respectvol en in overeenstemming met hun opvattingen te laten rusten. "


Hierna zei president Rivlin tegen de commandanten van de hulpdiensten : ""Neem de tijd en middelen om uw mensen ook te laten ademen, om deze traumatische en schokkende ervaringen te verwerken voordat u verder gaat."


Zoals al vaker gebeurde toonde president Rivlin opnieuw dat hij een echte "Vader des Vaderlands" is.

31 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page