top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Sara Netanyahu ontmoet families van gijzelaars


Foto Amos Ben-Gershom / GPO


Sara Netanyahu had vandaag een ontmoeting met de families van de gijzelaars die door Hamas-ISIS werden vastgehouden. Ze luisterde naar de verhalen van de families over het immense lijden dat ze de afgelopen maand hebben doorstaan ​​en herhaalde dat premier Netanyahu duidelijk heeft gemaakt dat er geen staakt-het-vuren zal komen zonder de vrijlating van onze gijzelaars.

Sara Netanyahu hoorde de gruwelijke verhalen van de families en sprak uitvoerig met hen, familie na familie, over wat ze sinds 7 oktober hebben meegemaakt .

Sara Netanyahu [vertaald uit het Hebreeuws] : "Ik dank u voor uw komst. Ik weet dat u geen moment rust heeft gehad. Elke dag die voorbijgaat zonder uw dierbaren is een eindeloze pijn. Mijn hart is bij u; al onze harten zijn bij u. Ik beloof u dat Ik zal uw gevoelens en verzoeken overbrengen aan de premier en ik beloof u dat hij er alles aan zal doen om onze gijzelaars, uw dierbaren, veilig terug naar huis te brengen."

Foto Amos Ben-Gershom / GPO


Yael Angel, wiens neef Ofir gegijzeld wordt in Gaza, vertelt aan Channel 12 News dat de families van de gijzelaars gisteren een “zeer respectabele” ontmoeting hadden met Sara Netanyahu.


Ze zegt dat premier Benjamin Netanyahu later ook deelnam aan de bijeenkomst, die zo'n tweeënhalf uur duurde.

298 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page