top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Sarit Shani Hay Studio wint prijs voor coole kinderruimtes in ziekenhuizen, hotels, musea


Sarit Shani Hay Studio ontwierp deze volledige verdieping met speelruimtes voor kinderen en tieners in het David Citadel Hotel in Jeruzalem. Foto door Roni Cnaani via ISRAEL21C


Sarit Shani Hay Studio uit Tel Aviv heeft de publieksstemming van de Dezeen 2021 Awards voor beste interieur ontwerpstudio gewonnen.


Hay vertelde aan ISRAEL21c dat ondanks de uitdagingen van de pandemie, haar volledig vrouwelijke studio veel kindgerichte projecten heeft gerealiseerd in 2020 en 2021.


Dezeen, een wereldwijd invloedrijke architectuur- en designwebsite, heeft verschillende van Hay's projecten uitgelicht - waaronder een baanbrekende inclusieve school in Tel Aviv - en benaderde haar over het aanvragen van de prijs voor interieurontwerpstudio van het jaar.


Installatie van Sarit Shani Hay Studio in het Eretz Israel Museum in Tel Aviv. Foto door Roni Cnaani via ISRAEL21C


Finalisten werden teruggebracht tot vijf en het publiek werd uitgenodigd om online te stemmen op zijn favoriet. Sarit Shani Hay Studio kreeg 29 procent van de stemmen.


De gepresenteerde projecten omvatten twee luxe hotelspeelkamers - een woestijnthema in het nieuwe Six Senses Shaharut hotel in de Negev en een Jeruzalem-thema dat een volledige verdieping beslaat in de David Citadel.


De speelkamer met woestijnthema van Sarit Shani Hay in het luxe hotel Six Senses Shaharut. Foto door Roni Cnaani via ISRAEL21C


Ze presenteerde ook foto's van kindvriendelijke gebieden die haar studio ontwierp in het Sheba Medical Center in Ramat Gan, het Abarbanel Mental Health Center in Bat Yam en het Shamir Medical Center in Be'er Ya'akov.


Een therapeutische ruimte ontworpen door Sarit Shani Hay Studio in het Sheba Medical Center. Foto door Roni Cnaani via ISRAEL21C


Ook werden Hay's recente tentoonstellingen in het Design Museum Holon met handgemaakte dieren ter overweging ingediend en voor de Biënnale in het Eretz Israel Museum in Tel Aviv.
44 weergaven0 opmerkingen
bottom of page