top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Sheba Medical Center biedt telegezondheidstraining aan vrouwelijke Palestijnse gezondheidswerkers


Dr. Avi Tsur traint vrouwelijke Palestijnse gezondheidswerkers. Screenshot van de video van Sheba Medical Center

Sheba Medical Center, het grootste medische centrum van Israël, lanceert een training- en gezondheidsprogramma voor vrouwelijke Palestijnse gezondheidswerkers in samenwerking met Project Rozana , een non-profitorganisatie die tot doel heeft een beter begrip tussen Israëli's en Palestijnen op te bouwen door middel van gezondheidszorg.


OB-GYN Beyond, Sheba's virtuele OB-GYN-afdeling - onderdeel van het Sheba Beyond virtuele ziekenhuisplatform - virtuele ziekenhuisplatform - heeft pionierswerk verricht op het gebied van maternale-foetale telegeneeskunde technieken.


De samenwerking tussen OB-GYN Beyond en Project Rozana heeft tot doel een afgelegen OB-GYN-eenheid op te zetten in het landelijke Hebron-gebied, die zal worden beheerd door Palestijnse gezondheidsteams.


"Ons doel bij OB-GYN Beyond is om vrouwen de medische zorg te bieden die ze nodig hebben, waar ze zich ook bevinden", zegt Dr. Avi Tsur, directeur van het Women's Health Innovation Center in het Sheba Medical Center en directeur van OB-GYN Beyond, tegen ISRAEL21C.


“Telemedicine stelt ons in staat geografische, politieke en culturele hiaten te overbruggen in de gedeelde visie van optimale gezondheidsresultaten. We zijn verheugd om met Project Rozana samen te werken om dit doel te bereiken.”


Enkele van de geavanceerde Israëlische telegezondheids technologieën die door OB-GYN Beyond worden gebruikt, zijn HeraBEAT van HeraMED voor foetale monitoring op afstand, Healthy.io voor digitale urineanalyse en Datos Health voor continue monitoring en patiëntcommunicatie, evenals GE Healthcare's Vscan Air voor foetale echografie op afstand.


De deelnemende gynaecologen, verloskundigen, verpleegkundigen, een kinderarts, een voedingsdeskundige, een fysiotherapeut en een psycholoog zullen tweemaandelijks continue klinische ondersteuning krijgen van Sheba.31 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page