top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Situatieanalyse door chef-staf en het hoofd van de ISA in Gaza met bevelvoerende officieren

Foto IDF woordvoerder


Maandag hebben de chef van de generale staf en het hoofd van de ISA een situatieanalyse uitgevoerd binnen de Gazastrook met de bevelvoerend officier van het Zuidelijk Commando, de bevelvoerend officier van de 98e divisie en de bevelvoerend officier van de Commandobrigade.


Volledige opmerkingen van de chef van de generale staf, LTG Herzi Halevi:


'Er is hier een grote druk. Ik denk dat de overgave, de mensen die naar buiten komen en hun hand opsteken, ook een breuk in hun geest is. Het versnelt onze prestaties, uiteindelijk willen we snel vooruitgang boeken. We stellen onze prestaties veilig in het noordelijke deel van de Gazastrook, de ingang in het zuidelijke deel van de Gazastrook, en ook diep in de grond – al deze plaatsen, al deze intensiveringen zijn erg belangrijk voor onze prestaties.


De belangrijkste werkwijze is de combinatie van de infanterie-, pantser- en gevechtstechniekkrachten hier op de grond, uw verbinding met de inlichtingendienst, ISA en militaire inlichtingendienst, en inderdaad fysieke aanwezigheid hier. Ik kom dit bij elke strijdmacht tegen en het is heel erg belangrijk om voortdurend te proberen de inlichtingen die er zijn voor brigadecommandanten om dit zo goed mogelijk in actie te vertalen, en natuurlijk is de connectie met de IAF erg belangrijk.


Ik zeg hier tegen het hele forum: geef dit ook door aan jullie mensen, zodat ieder van jullie dit mee naar huis kan nemen, naar zijn plaats: het tempo van de ingang en het verloop van de ingang is zeer indrukwekkend, ook in historische termen gesproken. met een defensief apparaatsysteem dat klaar stond, is uw aanwezigheid hier in een stedelijk, complex gebied heel erg indrukwekkend, en nu nog te ontmantelen, ontmantelen, ontmantelen.

Happy Chanoeka."


231 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page