top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Stoppen of doorgaan? Het hangt van jullie steun afStoppen of doorgaan? Dat is het dilemma waar ik voor sta. Natuurlijk ga ik het liefste door om jullie dagelijks via blog, podcast en social media van informatie te blijven voorzien over wat er in Israël gebeurt.


Er gebeurt op dit moment enorm veel in dit prachtige land. Het land heeft mogelijk de komende tijd te maken met enorme veranderingen die niet positief zullen uitvallen.


De democratie zal op de proef worden gesteld, net zoals de vrijheid van meningsuiting, en als inderdaad de Thora wet zal gaan gelden zal ook de persoonlijke vrijheid op de proef worden gesteld.


Dit zijn slechts enkele voorbeelden waar het land mee te maken krijgt als een nieuwe regering Netanyahu haar werk zal gaan doen.


Ik wil iedereen blijven informeren en al het nieuws zoals het gebeurt blijven doorgeven.


Zonder jullie steun gaat dat niet langer en zal ik gedwongen zijn eind van het jaar te stoppen met blog, podcast en social media.


Help mij doormiddel van een druk op de donatie "knop" op mijn blog, op geef een tip via https://fooienpod.com/thejoopsoesanspodcast .


Van iedere € 2, die ik mag ontvangen, gaat € 0,50 naar het Alyn kinderziekenhuis.


Jullie donatie wordt hogelijk gewaardeerd en alvast dank daarvoor.


425 weergaven0 opmerkingen
bottom of page