israelnieuws israelnieuws
top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Tentoonstelling van innovatie vanuit een vrouwelijk perspectief in het Peres Center


Panelleden bij het openingsevenement voor 'Women Creating Innovation'. Foto met dank aan Peres Center for Peace and Innovation


Het Peres Center for Peace and Innovation heeft een unieke tentoonstelling gelanceerd over innovatie vanuit een vrouwelijk perspectief, vanuit het perspectief van vrouwen die door glazen plafonds zijn gebroken, niet alleen in Israël maar over de hele wereld.


"Women Creating Innovation", gesponsord door Salesforce Israel, maakt deel uit van het Innovation Center van het centrum waar rondleidingen beschikbaar zijn voor groepen tot 20 personen.


Het lanceringsevenement werd bijgewoond door de minister van Economie en Industrie Orna Barbivai, de eerste Israëlische vrouwen die de rang van generaal-majoor in de IDF behaalden.


Op het evenement was een panel van toonaangevende vrouwen aanwezig.


"Ik kom uit de Arabische samenleving en ik heb me er niet van laten weerhouden vooruit te gaan en te dromen, zelfs niet toen ze me nee zeiden", zegt Ola Baker, oprichter van GrowOn , een zakelijke boetiek voor startende biotech-startups.


Dr. Yael Gold-Zamir, CEO van de vruchtbaarheids-tech startup Embryonics , zei dat als een ultra-orthodoxe ondernemer, "het voor mij erg belangrijk is om de boodschap over te brengen dat het niet uitmaakt hoe je je kleedt of wat je gelooft, jouw manier is jouw manier uniciteit en die moet je behouden. Er zijn altijd obstakels en moeilijke situaties, maar geef jezelf niet op en luister niet naar achtergrondgeluiden,” zei ze tegen ISRAEL21C.


May Piamenta, CEO van VEE , dat bedrijven matcht met vrijwilligerswerk voor bedrijven, zei dat haar bedrijf voor 65 procent uit vrouwen bestaat. "Ik denk dat vrouwen weten hoe ze alle achtergrondgeluiden opzij kunnen zetten, duidelijke beslissingen kunnen nemen en het welzijn van de samenleving zien."
25 weergaven0 opmerkingen
bottom of page
israelnieuws