top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Tour Jeruzalem in een rode dubbeldekker bus


Jeruzalem introduceert de Red Bus City Tour. Foto door Dana Heftzadi / Dit is Jeruzalem via ISRAEL21C


Sinds 15 maart rijden vier rode dubbeldekker tourbussen door de straten van Jeruzalem met gesproken sightseeingtours in een keuze uit 29 talen, meldt ISRAEL21C.


De Red Bus City Tour neemt passagiers mee op een route van 90 minuten naar bezienswaardigheden zoals de oude stad, de Olijfberg en de berg Scopus, met een stop voor een foto mogelijkheid.


Een hop-on-hop-off optie omvat een lus van 2,5 uur rond belangrijke plaatsen, waaronder het stadhuis, Sacher Park, de Knesset, het Israel Museum, Yad Vashem, de Nationale Bibliotheek, de Machane Yehuda-markt en de berg Herzl.


Beide tours beginnen naast het Amerikaanse consulaat op Agron Street in de buurt van het Waldorf Astoria.


Toeristen houden van de nieuwe dubbeldekker sightseeingbussen van Jeruzalem. Foto door Dana Heftzadi / Dit is Jeruzalem via ISRAEL21C


Tickets voor de reguliere tour kosten 75 shekel (€18,75) voor volwassenen en 30 shekel (€7,50) voor kinderen en senioren, of 170 shekel (€42,50) voor twee volwassenen en twee kinderen. Hop-on-hop-off tickets, die goed zijn voor 24, 48 of 72 uur, beginnen bij 70 shekel (€17,50) en lopen op tot 330 (€82,50) voor een gezin van vier personen.


Tickets zijn verkrijgbaar bij het Red Bus City Tours kantoor op 22 Agron Street of online. In de zeer nabije toekomst zullen tickets ook worden verkocht in hotels, toeristische bezienswaardigheden en bij begeleiders op centrale punten op de tourstops.


Voor meer informatie, klik hier.

113 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page