top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Travel Booster wint de Global Business Excellence Award


Foto Travelbooster


Travel Booster van Galor – dat software levert aan touroperators, reisbureaus en luchtvaartmaatschappijen in 20 landen – won de Disruptor of the Year Award in de categorie Product/Service van Global Business Excellence Awards.


Galor, een 30 jaar oud bedrijf gevestigd in Tel Aviv, biedt Travel Booster-platforms voor beheer, pakketcreatie en verkoop, met geautomatiseerde tools voor elk aspect van de reisbranche.


De Global Business Excellence Awards zijn een onafhankelijk prijzenprogramma dat wordt beheerd door Awards Intelligence , een Britse aanbieder van zakelijke onderscheidingen en ondersteunende diensten, nieuws en informatie voor persoonlijke onderscheidingen.


Afbeelding met dank aan Travel Booster door Galor via ISRAEL21c


"We zijn er trots op dat we wereldwijde erkenning krijgen voor ons jarenlange werk, de technologie die we hebben ontwikkeld en onze holistische benadering van het beheer van organisatorische informatiesystemen", aldus Orly Livnoni, CEO en eigenaar van Galor tegen ISRAEL21c.


"Wij geloven dat innovatie de factor is die de toeristische sector vooruit stuwt en streven er altijd naar om voorop te blijven lopen op het gebied van technologie."


Eerder dit jaar won Travel Booster de "Most Innovative Travel ERP [enterprise resource planning] Solution" in de Travel & Tourism Awards 2023 van LUXlife Magazine.


LUXlife schreef over Travel Booster: “Het meerlagige bedrijfssysteem is gebouwd met hele reisorganisaties in gedachten, dus het omvat alle tools die zowel leidinggevende als klantgerichte medewerkers nodig hebben om meer klanten te bedienen, betere reispakketten te maken en meer te verkopen . Het maakt eindeloze integraties mogelijk, plus de vrijheid om de tijdlijn en het prijskaartje van al je integraties met contentleveranciers te beheren.”
34 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page