israelnieuws israelnieuws
top of page
  • Joop Soesan

Trigo test kassaloze winkels voor Wakefern Food Corp., de grootste Amerikaanse supermarktcoöperatie


Screenshot YouTube

Trigo, een in Israël gevestigd computervisiebedrijf dat de detailhandel verstoort met kassaloze technologie, en Wakefern Food Corp., de grootste coöperatie van detailhandelaren in de VS, kondigde vandaag een overeenkomst aan voor het testen van een autonome supermarkt die gebruik maakt van Trigo's op AI gebaseerde kassaloze technologie.


Wakefern, de logistieke, distributie- en merchandisingafdeling voor ShopRite-winkels, bestaat uit bijna 50 aangesloten bedrijven die onafhankelijk eigenaar zijn van en bijna 360 supermarkten exploiteren onder de ShopRite, Price Rite Marketplace, The Fresh Grocer, Dearborn Market, Gourmet Garage en Fairway Market spandoeken.


Na talloze succesvolle lanceringen met enkele van de top 10 Europese industriepartners zoals het Britse Tesco en het Duitse REWE, Aldi NORD en Netto, eigendom van The EDEKA Group, markeert de aankondiging van Wakefern Trigo's eerste inval in de VS


Trigo transformeert bestaande supermarkten in volledig autonome, digitale winkels, waarbij ze hun technologie combineren met Trigo computer vision om een ​​naadloze winkelervaring te creëren. Door Trigo's AVG-compatibele technologie op verschillende locaties toe te passen, kunnen retailers hun bedrijf met succes opschalen met behoud van hun unieke karakter en lay-out. Shoppers gebruiken een app om een ​​QR-code te scannen wanneer ze binnenkomen, en kunnen dan items ophalen en vertrekken zonder te hoeven afrekenen - er is geen uitgangspoort.


"Trigo is er trots op samen te werken met enkele van de grootste supermarktketens ter wereld, dus een samenwerking met Wakefern Food Corp. was een natuurlijke stap voor het bedrijf", zegt Michael Gabay , medeoprichter en CEO van Trigo. "Door Wakefern te helpen een aantal winkelformules om te zetten of nieuwe te ontwikkelen die exclusief zijn voor hun merken, kunnen we hen helpen hun groei binnen de markt te versnellen en de weg vrijmaken voor probleemloos winkelen in de toekomst."


"Met Trigo's wrijvingsloze technologie biedt Wakefern Food Corp. toegang tot geavanceerde innovatie voor onze leden", zegt Charlie McWeeney , VP Technology, Innovation, & Strategy, Wakefern Food Corp. "We zijn verheugd om de oplossing en het aanbod van Trigo te testen onze consumenten ultiem afrekengemak."


33 weergaven0 opmerkingen
bottom of page
israelnieuws