top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Tweede verdachte aangehouden die betrokken was bij de schietaanval in de buurt van de stad Bet El


Terrorist Muhammad Odeh op het moment van zijn arrestatie. Foto IDF-woordvoerderseenheid


Veiligheidstroepen zijn 's nachts in actie gekomen om de tweede verdachte te lokaliseren en te arresteren die gisteren (vrijdag) betrokken was bij de schietpartij nabij Bet El, waarbij een man gewond raakte die in zijn Sukkah zat.


IDF, ISA en Israëlische grenspolitie hebben de verdachte, de 19-jarige Muhammad Odeh, aangehouden in de stad Dayr Jarir, samen met twee andere verdachten die de aanvallers bij de aanval hielpen.


In het huis van de aanvaller werden wapens, uniformen en propagandamateriaal gevonden.


Tijdens de aanval gisteren, neutraliseerden IDF-soldaten die routinematige activiteiten op het gebied van terrorismebestrijding uitvoerden in het gebied, Kays Shajaia, een 23-jarige Hamas Terreur Organizatie-agent die ook in het stadje Dayr Jarir woonde. Kays Shajaia zat in het verleden in de gevangenis vanwege zijn betrokkenheid bij terreur.


Kays Shajaia, Foto via social media


De twee terroristen openden het vuur op de nederzetting Beit El bij Ramallah. Volgens de verdenking is de schietpartij gepleegd door de terroristen vanaf een afstand van ongeveer 300 meter van Beit El, aan de rand van het nabijgelegen vluchtelingenkamp Jilzon.
110 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Opmerkingen


bottom of page