top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

U kunt nu deelnemen aan de Gen AI-revolutie via de berichten-app


Veel plezier met generatieve AI in uw berichten-app. Foto met dank aan Rakuten Viber via ISRAEL21C


Wil je meedoen aan de generatieve AI-revolutie, maar weet je niet precies hoe je dat moet doen? U kunt nu eenvoudig geavanceerde modellen van generatieve kunstmatige intelligentie op uw telefoon gebruiken, dankzij een veel eenvoudiger te gebruiken berichten-app.


Het in Israël opgerichte bedrijf Rakuten Viber heeft onlangs een AI Chat & Create-chatbot toegevoegd aan zijn traditionele berichten-app, waardoor gebruikers toegang krijgen tot OpenAI technologieën zoals DALL-E en Davinci op hun telefoons.


"Op dit moment biedt de chatbot twee opties - een voor afbeeldingen en een voor tekst - en we zijn voortdurend op zoek naar uitbreiding van het aanbod in de nabije toekomst", legt Rakuten Viber CEO Ofir Eyal aan ISRAEL21C uit.


Het bedrijf werd in 2010 opgericht als Viber Media in Tel Aviv en werd in 2014 overgenomen door het Japanse technologieconglomeraat Rakuten. Het heeft kantoren in Israël en het hoofdkantoor staat in Luxemburg.


De AI Chat & Create-chatbot van Rakuten Viber kan voor allerlei doeleinden worden gebruikt, zowel dwaze als serieuze. Foto met dank aan Rakuten Viber via ISRAEL21C


"Opwinding over generatieve AI-technologie heeft momenteel de aandacht van de technologie-industrie en elke dag worden steeds meer mensen blootgesteld aan de wonderen die met deze technologie kunnen worden bereikt", voegt Eyal toe.


“Toegang tot sommige van deze tools is echter niet voor iedereen erg eenvoudig, en nu bieden we de gemakkelijkste manier om verschillende AI-services uit te proberen in het comfort van een Viber-chat, in de app, zonder dat je je hoeft te registreren voor een speciale service of verder gedoe en helemaal gratis.”


Klik hier voor meer informatie over AI Chat & Create van Rakuten Viber.
66 weergaven0 opmerkingen

Commentaires


bottom of page