top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Uit politieonderzoek blijkt dat er geen 260 maar 364 mensen zijn vermoord op het muziekfestival


Screenshot N12News


De staat Israël is sinds het bloedbad van 7 oktober nog steeds bezig met het verzamelen van stukken, en volgens het politieonderzoek is de omvang van de ramp zelfs groter dan je je kunt voorstellen. Uit een onderzoek dat vrijdagavond in "Olan Shishi" van N12News naar buiten kwam, bleek dat minstens 364 feestgangers werden vermoord op het natuurfeest in Re'im en geen 260, zoals eerder werd aangenomen.


Waren de terroristen van plan "Nova" te bereiken, hoeveel politieagenten werden er vermoord en wat is de betekenis van het bevel "Paresh Philasht" van de districtscommandant? De natuurpartij die van minuut tot minuut de grootste terroristische aanslag in de geschiedenis van Israël werd.


Foto N12News


Als het veiligheidssysteem tot nu toe geloofde dat er ongeveer 260 feestvierders werden vermoord op het festival, kan er na het politieonderzoek van uit worden gegaan dat het aantal vermoorde mensen op 364 ligt. Dit huiveringwekkende cijfer geeft aan dat het aantal vermoorde mensen op het festival ongeveer derde van alle doden tijdens het verschrikkelijke bloedbad van 7 oktober bedraagt. 17 van de vermoorden waren politieagenten.


Ondanks de vele speculaties en geruchten werd na onderzoek duidelijk dat het muziekfestival helemaal niet tot het doelwit van de terroristen behoorde. Deze bevinding werd vastgesteld na het onderzoek naar de terroristen die levend werden gevangengenomen en tegen de achtergrond van de kaarten gevonden op de lichamen van de geëlimineerde terroristen. Volgens de bevindingen was geen van de terroristen op voorhand op de hoogte van de partij, maar zodra de evacuatie begon, herkenden ze de toestroom en haastten ze zich naar het festivalcomplex.


Foto N12News


Rond 06.30 uur op 7 oktober kondigt de districtscommandant, Chief Amir Cohen, het bevel "Paresh Palestine" aan - een bevel dat bedoeld is om alle officieren en politieagenten te informeren over een situatie waarin tientallen terroristen Israëlisch grondgebied infiltreren.

Ook benadrukt de politie dat bij dit moeilijke incident 59 politieagenten zijn omgekomen bij het beschermen van de omliggende nederzettingen. Uit het onderzoek blijkt ook dat als de strijdkrachten niet op het kruispunt Yad Mordechai waren gestationeerd, de terroristen er ook in zouden zijn geslaagd Rishon Lezion en Tel Aviv te bereiken.

444 weergaven1 opmerking

1 Comment


HansLa23+
Nov 18, 2023

🙏😔

Like
bottom of page