top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Vanaf komende zaterdagavond 20.00 uur geen maskers meer in gesloten ruimten


Foto via Wix


Na meer dan twee jaar komt er een einde aan het verplicht maskers dragen in gesloten ruimten in Israël. Premier Bennett en minister van Volksgezondheid Horowitz, hebben aangekondigd dat het op de meeste gesloten ruimten vanaf zaterdagavond niet meer nodig zal zijn om een ​​masker te dragen.


De verplichting tot het dragen van een masker blijft echter gelden voor instellingen met een hoog infectiepotentieel zoals ziekenhuizen, en verpleeghuizen en in vliegtuigen terwijl ook mensen die op weg zijn naar verplichte quarantaine, zullen nog een masker moeten dragen.


Met de daling van de corona-morbiditeit zal de richtlijn zaterdag om 20.00 uur van kracht worden, onder voorbehoud van goedkeuring door de Gezondheidscommissie.

"We hebben eindelijk geleerd hoe we naast het coronavirus kunnen leven - zonder paniek, met verantwoordelijkheid en gezond verstand", schreef Horowitz op Twitter.


"Het coronavirus is niet verdwenen, maar momenteel zijn er geen speciale beperkingen nodig. We handelen zoals we sinds de oprichting van deze regering hebben gedaan: de volksgezondheid beschermen en waar mogelijk de beperkingen opheffen", voegde hij eraan toe.
64 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page