top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Verklaring Chef-staf tijdens zijn bezoek aan de Yahalom-eenheid van het Combat Engineering Corps

Foto IDF woordvoerder


Hieronder volgen de de volledig vertaalde opmerkingen van de chef van de generale staf tijdens zijn bezoek aan de Yahalom-eenheid van het Combat Engineering Corps :


“In deze campagne leggen we een heel duidelijke verklaring af aan de hele regio: de staat Israël wil hier wonen. Er zijn hier veel reservisten; we hebben ze vanuit hun leven al drie maanden lang, weg van hun families, van hun werk en van hun studies.


De staat Israël wil zich ontwikkelen en vooruitgang boeken met een routinematig leven, maar als er zulke bedreigingen zijn en als zulke dingen gebeuren, zal het hele land en de hele bevolking mobiliseert zich, uit plichtsbesef jegens het land, om te komen en is inderdaad bereid alles te doen, inclusief het in gevaar brengen van hun leven, en de verklaring is een verklaring aan de hele regio. zelfs als er iets moeilijks gebeurt, is onze reactie zeer doordringend, zeer krachtig en zeer vastberaden.


Dit is de afgelopen honderd dagen het geval geweest, en zo zal het doorgaan totdat we al onze missies hebben voltooid, totdat we de overwinning hebben behaald, en het zal doorgaan. complex zal zijn, hebben we nog veel meer complexiteiten in het verschiet.


We hebben vandaag ook terreur ervaren in Ra'anana, zie je, inspiratie wordt gehaald uit dingen in Gaza. En je ziet de wreedheid. Dit zijn geen dappere mensen die tegen jou komen vechten, krijgers, soldaten en het leger, dit zijn mensen die een stad binnenkomen en burgers aanvallen tijdens hun dagelijkse routine en ze overreden op trottoirs - en er is maar één reactie op deze dingen.


Vanavond zullen we troepen inzetten in Gaza, om de terroristen te blijven bestrijden, we zullen troepen in Judea en Samaria inzetten om de terroristische infrastructuur te blijven bestrijden, we zullen troepen aan de grens met Libanon inzetten om de terroristische infrastructuur te blijven bestrijden en vernietigen.


Op al deze plaatsen is de Yahalom-eenheid elke avond aanwezig, en ik heb grote waardering voor jullie, voor al degenen die hier niet zijn en voor degenen die nu operationele activiteiten uitvoeren en zich voorbereiden om deze uit te voeren."

141 weergaven0 opmerkingen

Comentários


bottom of page