top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Verklaring van premier Benjamin Netanyahu over de 5 moorden bij Nazareth


Foto GPO


Bij een schietpartij in de stad Yafa an-Naseriyye in de buurt van Nazareth zijn donderdag vijf mensen om het leven gekomen, een van de meest dodelijke incidenten van schijnbaar crimineel geweld van de afgelopen jaren.


De vijf werden geëvacueerd naar het ziekenhuis nadat ze ernstig gewond waren geraakt bij een criminele schietpartij bij een wasstraat in Yafa an-Naseriyye, maar werden later dood verklaard.


De vijf doden zijn geïdentificeerd als Naim Margiyeh, Abu Naim Margiyeh, Ilijah Margiyeh, Louis Abu Rageb en Abraheem Shahada.


Premier Netanyahu gaf de volgende verklaring uit:


"Ik was geschokt door de verschrikkelijke moord in de buurt van Nazareth. We zijn vastbesloten om deze keten van moorden te stoppen.


Dat doen we niet alleen door versterking van de politie, maar ook met behulp van de Shin Bet, de Binnenlandse Veiligheidsdienst. Ik ben vastbesloten om de Shin Bet in te schakelen om de Israëlische politie bij te staan ​​in de strijd tegen deze criminelen, de misdaadorganisaties en tegen deze moorden.


Vorige week heb ik al een reeks vergaderingen over deze kwestie gehouden met veiligheids-, juridische en politieambtenaren en ik ben van plan om volgende week door te gaan en snel resultaten te boeken."


142 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page