top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Vermoedelijke pijpbom gevonden bij 'The Bridge of Strings' bij toegang Jeruzalem


Foto Israëlische politie


Een vermoedelijke pijpbom is zaterdagochtend gevonden bij de The Bridge of Strings aan de westelijke toegang to Jeruzalem, aldus een mededeling van de Israëlische politie.


Het explosief werd ontdekt tijdens proactieve doorzoekingen door politieagenten van het district Jeruzalem na de dubbele bomaanslagen in Jeruzalem op woensdag waarbij een Israëliër om het leven kwam en 19 anderen gewond raakten.


Foto Israëlische politie


De politie zette de omgeving af en de explosievenopruimingsdienst werd ingeschakeld om het explosief onschadelijk te maken. De politie niet heeft bevestigd dat het apparaat een explosief is.

Inmiddels is het gebied weer opengesteld voor voetgangers en overig verkeer.


Het hoofd van het politiedistrict van Jeruzalem, Doron Turgeman, prees de "oplettendheid en professionaliteit" van de politie-eenheden bij het identificeren van het verdachte apparaat dat zich in een openbare ruimte bevond, aldus een politieverklaring.


"Het werk van de bomopruimingseenheid vanmorgen is het bewijs van de verschillende bedreigingen waarmee we te maken hebben", zei Turgeman. "Het illustreerd vooral de noodzaak om alert en waakzaam te blijven.168 weergaven1 opmerking

1 comentario


R Thomasson
R Thomasson
26 nov 2022

En dan komt de bende van zgn. linkse activisten naar Hebron om sympathie te tonen voor ...TERRORISTEN! Het is niet verbazingwekkend dat de soldaten gisteren ze niet aardig vonden en lelijk tegen ze deden. .

Me gusta
bottom of page