top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEOS: IDF-troepen hebben de terrorist geëlimineerd die majoor (Res.) Amishar Ben David heeft vermoord

Foto IDF woordvoerder


Tijdens gezamenlijke lucht- en grondactiviteiten stuurden IDF-troepen een vliegtuig om de terrorist te elimineren die majoor (Res.) Amishar Ben David vrijdag doodde tijdens gevechten in het zuiden van Gaza.IDF-troepen blijven opereren in centraal Gaza en hebben de afgelopen dag dertien terroristen geëlimineerd onder leiding van vliegtuigen en straaljagers, sluipschuttersvuur en tankvuur. Tijdens een van de aanvallen identificeerde een UAV een terroristencel in een gebouw naast de troepen, waaronder zich een ondergrondse tunnelroute bevond. Korte tijd daarna raakte een vliegtuig het gebouw en de tunnel, waardoor een aantal terroristen werd uitgeschakeld. Tijdens een extra aanval identificeerden IDF-troepen vijf terroristen die verdachte activiteiten uitvoerden naast de troepen. Als reactie daarop schoten de troepen op de terroristen en schakelden ze uit.Gisteravond (zaterdag) werd er vanuit Gaza een lancering uitgevoerd naar een gebied waar IDF-troepen opereren. Kort daarna troffen straaljagers en IDF-artillerie de bronnen van de lancering.


Bovendien blijven de speciale troepen van de IDF opereren in het Hamad-gebied in Khan Yunis, waarbij ze gevechten van dichtbij voeren met terroristen, terwijl ze vanuit de lucht dekking krijgen van de IAF. De afgelopen dag voerden IDF-troepen gerichte aanvallen uit op operationele centra waar AK-47's, granaten en munitie werden gelokaliseerd en in beslag genomen. Tijdens een van de gerichte aanvallen gaven twee terroristen van de militaire vleugel van Hamas zich over aan de troepen.


In Khan Yunis hebben IDF-troepen de afgelopen dag zeventien terroristen geëlimineerd tijdens een reeks aanvallen in het gebied. Tijdens de operationele activiteit gaven de troepen een vliegtuig opdracht een gebouw te aanvallen waarin drie terroristen werden geïdentificeerd die explosieven aan het plaatsen waren.


Bovendien gaven IDF-troepen een vliegtuig opdracht om twee gewapende terroristen aan te vallen en te elimineren. Een extra terrorist werd geëlimineerd door tankvuur terwijl hij een militaire structuur verliet.


IAF-straaljagers hebben vannacht ook de terroristische infrastructuur in de gebieden Jabalya en Beit Hanoun getroffen.


420 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page