top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEO: 10 jaar geleden verloren de Golani's hier vrienden nu keren ze terug naar Shejaiya

Screenshot YouTube


De Golani Brigade vocht bijna tien jaar geleden in het terroristenbolwerk van Hamas in Shejaia tijdens de operatie 'Tzuk Eitan', en verloor tijdens de veldslagen in de buurt strijders en commandanten.


De brigadecommandanten en het divisiegevechtsteam van de Golani Brigade keerdenna bijna terug en moesten in het Shejaia-gebied vechten en en aanzienlijke schade aanrichten aan de capaciteiten van de terroristische organisatie Hamas en succes boeken.Vanaf het begin van de gevechten in het Hamas-bolwerk hebben de strijders van de Golani brigade hebben ongeveer 15 tunnelschachten blootgelegd, een grote hoeveelheid munitie gelokaliseerd en terroristen geëlimineerd.De afgelopen dagen zijn de strijders van de brigade veel terroristen tegengekomen die schoten vanuit een school in het Hamas-bolwerk. buurt bij de kracht.


De terroristen veroverden het schoolterrein en probeerden de strijders in een hinderlaag te lokken. In het gebied vond een veldslag plaats waarbij de terroristische squadrons die de strijdmacht probeerden aan te vallen, werden uitgeschakeld.


De Golani Brigade neemt vandaag de rekruten van het cohort van november 2023 in haar gelederen op, die zich binnenkort zullen voegen bij de gelederen van de strijders van de brigade.


“De afgelopen dagen heeft de Golani Brigade in Shaja’ia gevochten,” zei luitenant-kolonel Ohad, de commandant van Golani, “alle bataljons zijn in moeilijke gevechten verwikkeld geweest en geraakt, met veel gedoode terroristen. Ongeveer tien jaar geleden vochten de Golani Brigade en het 13e Bataljon in Shaja'ia. We verloren vrienden en soldaten waarover ik ook het bevel voerde.


Golani Brigade - tot de overwinning"!


512 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page