top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEO: 21 gezochte personen opgepakt en wapens in beslag genomen in Judea en Samaria

Foto IDF woordvoerder


IDF-troepen en de Shin Bet hebben 21 gezochte personen gearresteerd die verdacht worden van betrokkenheid bij terroristische activiteiten in Judea en Samaria en de Bekaa-Vallei.


De strijders opereerden maandagavond in het dorp Dan om het huis te slopen van de terrorist Abed Massad die deelnam aan de terreuraanval op 19 augustus 2023 in Hawara waarbij wijlen Silas-Shay Nigarkar en zijn zoon Aviad Nir Nigarkar werden vermoord.

Foto IDF woordvoerder


In Balta hebben de IDF-troepen vanochtend, onder leiding van de Shin Bet, de terrorist Muhammad Tanji gearresteerd. Het was van plan om, samen met anderen, op korte termijn een terreuraanval uit te voeren. Mohammed was het afgelopen jaar een van de belangrijkste activisten in de terroristische infrastructuur in Balata.


In Kfar Kobar arresteerden de strijdkrachten vier gezochte personen en in Kfar Yatta arresteerden de strijdkrachten een gezochte persoon en namen terroristische gelden in beslag.In Ein Sultan en Aqebat Jaber in de Bekaa Vallei arresteerden de troepen drie gezochte mannen en namen ze een wapen van het type Carlo in beslag, in Kfar Jamal namen de troepen twee geweren en militaire uitrusting van het type Carlo in beslag.


De gezochte personen die werden gearresteerd en de in beslag genomen wapens werden voor verdere behandeling overgedragen aan de veiligheidstroepen. Geen slachtoffers onder onze strijdkrachten.


Tot nu toe zijn er sinds het begin van de oorlog ongeveer 3.450 gezochte personen gearresteerd in de Divisie Judea en Samaria en de Divisie Bekaa en Valleien, van wie er ongeveer 1.500 banden hebben met Hamas.
153 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven

1件のコメント


P Bakker
P Bakker
3月05日

Well done idf and others

いいね!
bottom of page