top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEO> Acht terreurverdachten de afgelopen nacht gearresteerd


Foto IDF-woordvoerderseenheid


De afgelopen nacht hebben soldaten van de IDF, de Shin Bet op verschillende locaties in de Judea en Samaria Divisie geopereerd, onder meer in de dorpen Beit Awa, Dahriya, Ezbet Shofa, Bartea, Marda en Singil.


In het dorp Shoora in het gebied van de regionale divisie van Etzion arresteerden ze een gezochte man die verdacht werd van betrokkenheid bij terroristische activiteiten.


Tegelijkertijd opereerden de troepen in de dorpen Beit Rima en Habla in het gebied van de regionale divisie van Efraim, wat leidde tot de arrestatie van 2 gezochte personen. Tijdens de activiteit in het dorp Beit Rima gooiden verdachten stenen naar IDF-soldaten, die reageerden met maatregelen om demonstraties uiteen te drijven.


Ook werden tijdens de activiteiten in de dorpen Katana, Beit Deko en Bidou in het gebied van de divisie Binyamin nog 3 gezochte personen gearresteerd. Tijdens de activiteit in Kfar Bidou gooiden verdachten stenen naar IDF-soldaten, waarbij een IDF-soldaat licht gewond raakte en voor medische behandeling naar een ziekenhuis werd gebracht.In totaal zijn vanavond 8 gezochte personen aangehouden. De gearresteerde gezochte personen zijn overgebracht voor verder onderzoek door de veiligheidstroepen.
33 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page