top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEO: Afgelopen nacht 12 terreurverdachten door de IDF opgepakt en wapens in beslag genomen


Foto IDF-woordvoerderseenheid


Ook de afgelopen nacht voerden IDF, ISA en Israëlische grenspolitie activiteiten uit op een aantal locaties in Judea en Samaria en de Jordaanvallei, waaronder de steden Sawahera al-Sharqiya, Azun Atme en Ras Karkar.


IDF-soldaten voerden terrorismebestrijdingsactiviteiten uit in de stad Silwad en arresteerden vijf gezochte verdachten en namen illegale wapens in beslag. De soldaten voerden ook terrorismebestrijdingsactiviteiten uit in de stad Hebron en in de stad Aqraba en arresteerden vier extra gezochte verdachten. De soldaten namen ook illegale wapens in beslag.


Foto IDF-woordvoerderseenheid


Tegelijkertijd voerden IDF-soldaten terrorismebestrijdingsactiviteiten uit in het Dheisha-kamp om een ​​gezochte verdachte te arresteren en wapens in beslag te nemen. Tijdens de activiteit veroorzaakten tientallen Palestijnen een gewelddadige rel. De verdachten gooiden stenen en molotovcocktails naar IDF-soldaten. De soldaten reageerden met middelen om de rellen te verspreiden, waaronder kogels van .22 kaliber. Er werden treffers vastgesteld.Er werden geen IDF-verwondingen gemeld.


In totaal zijn er 's nachts 12 verdachten aangehouden.


De verdachten en in beslag genomen wapens zijn voor verdere verwerking overgedragen aan veiligheidstroepen.57 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page