top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEO: Alle nieuwe Sa'ar 6-klasse korvetten tegelijk operationeel - kleine duikboten gevonden

Screenshot YouTube


Voor het eerst waren all vier nieuwe Sa'ar 6-klasse korvetten tegelijk operationeel. Ook voor de eerste keer voer er een Sa'ar 6-raketschip naar de Rode Zee.


Sinds het begin van de gevechten in de Gazastrook heeft de vloot raketschepen en reguliere veiligheidsschepen honderden hulpdoelen voor de manoeuvrerende troepen aangevallen.Marinetroepen hebben terroristen geëlimineerd, waaronder tientallen agenten in de marineformatie van Hamas. Ook werden de meeste commandanten van de Hamas-zeemacht, die honderden agenten telt en gespecialiseerd is in het uitvoeren van aanvallen in het maritieme gebied, aangevallen en gedood.


Sinds het begin van de oorlog in de Gazastrook hebben het Missile Ship Flotilla en het Naval Security Squadron honderden doelen getroffen en steun verleend aan soldaten op de grond.


Bovendien heeft de Israëlische marine, in samenwerking tussen eenheden van de Israëlische marine, waaronder het operationele hoofdkwartier, de inlichtingenafdeling en andere operationele en technologische eenheden, samen met gevechtstroepen op de grond, met succes verschillende onbemande onderwaterschepen gedwarsboomd, bedoeld om de strategische posities van Israël aan te vallen. maritieme activa en kustlijnen.


Hamas duikboot. Foto IDF woordvoerder


Soldaten van de Israëlische marine hebben terroristen geëlimineerd, waaronder tientallen die actief zijn in de zeestrijdkrachten van Hamas. De meeste leiders van de Hamas-zeestrijdkrachten, die uit honderden agenten bestaan die gespecialiseerd zijn in het uitvoeren van maritieme aanvallen, zijn ook het doelwit geweest en gedood.


Tegelijkertijd blijven de raketschepen van de Israëlische marine opereren in de Rode Zee, volgens de situationele beoordeling en als onderdeel van versterkte defensieve inspanningen.Deze week ging de INS Magen, een Sa'ar 6-klasse korvet, voor het eerst voor anker in de haven van Eilat en voegde zich bij de operationele activiteiten van de Israëlische marine. Naast deze activiteit werd de operationele verwerking van het vierde en laatste schip van de Sa'ar 6-serie voltooid, wat meer dan twee jaar in beslag nam – een zeer snel tempo voor het installeren en aanpassen van geavanceerde gevechtssystemen en ultramoderne Israëlische systemen. voor vier schepen tegelijk.541 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page