top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEO: Bewijs dat soldaat Noa Marciano in Shifa ziekenhuis is gedood


Foto social media


Na de briefing van de IDF-woordvoerder, admiraal Daniel Hagari, zijn aanvullende details toegevoegd met betrekking tot de dood van korporaal Noa Marciano


Volgens de IDF- en ISA-inlichtingendienst raakte CPL Noa Marciano gewond door een IDF-aanval op donderdag 9 november, op basis van een voorlopig pathologisch rapport, evenals van IDF- en ISA-inlichtingen, werd onthuld dat Noa's verwonding niet levensbedreigend was.


Daarna werd Noa werd ontvoerd naar een appartement naast het Shifa-ziekenhuis. Tijdens de IDF-aanvallen in Gaza werd de Hamas-terrorist die haar vasthield gedood”, zei Hagari zondag tijdens zijn dagelijkse persconferentie.


Foto IDF woordvoerder]


Kolonel Elad Tzuri beschrijft de operaties van de soldaten die het lichaam van CPL Noa Marciano vonden en de plek en omstandigheden hoe het lichaam van Noa werd gevonden.


De IDF en ISA betuigen hun oprechte condoleances aan de familie Marciano. Wij zullen hen blijven steunen en ons op alle mogelijke manieren inzetten om de gijzelaars naar huis terug te brengen.

781 weergaven2 opmerkingen

2 Comments


Henk Vinke
Henk Vinke
Nov 20, 2023

Ik ben bang, dat een wapenstilstand gebruikt wordt om een paar gijzelaars vrij te laten en de rest af te maken

Like
Frans Maassen
Frans Maassen
Nov 20, 2023
Replying to

Wapenstilstand zal eenzijdig zijn.

Niet aan beginnen.

Like
bottom of page