top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEO: Camera's op de hoofden van Egoz Special Forces-eenheid tonen terroristen in een school en wapenopslag in een woning

Wapens in een huis. Foto IDF woordvoerder


Hoofdcamera's van de Egoz Special Forces-eenheid tonen terroristen in een school en terroristische infrastructuur in een woning: ontmanteling van wapendepots en operaties in het huis van de commandant van het oostelijke Khan Yunis-bataljon.


Egoz-troepen van de Commandobrigade opereerden in het Khan Yunis-gebied, schakelden terroristen uit in gevechten van dichtbij en bestookten terroristische doelen en wapendepots.De strijdkrachten voerden een operatie uit om de terroristische infrastructuur binnen een school in het Bani Suheila-gebied te neutraliseren.


In de terroristische infrastructuur in een burgerhuis vonden de strijdkrachten veel wapens, granaten, tijdschriften en vesten die door Hamas werden gebruikt. Een deel van het gereedschap werd gevonden in een slaapkamer naast poppen en kinderspellen, waaronder spellen die opruiing tegen Israël prediken.

Foto IDF woordvoerder


De soldaten kwamen de terroristen tegen, schoten terug en schakelden drie terroristen uit die werden gevonden met RPG-raketten. Bovendien vielen de soldaten de terroristische infrastructuur binnen en vonden inlichtingen over de Khan Yunis Brigade.

Foto IDF woordvoerder
311 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page