top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEO: Chef van de generale staf, Herzi Halevi: "IDF is klaar voor elke uitdaging"


Foto IDF-woordvoerder


In een video verklaring zegt chef van de generale staf, LTG Herzi Halevi: "Dagen van onenigheid en crisis vereisen een nadruk op wat we gemeen hebben en wat ons verenigt: de missie om de staat Israël te verdedigen, wat onze belangrijkste plicht is.


De IDF is klaar voor elke uitdaging, wat absoluut noodzakelijk is om het bestaan van de staat Israël te verzekeren."


"Maandag was een dag van piekintensiteit van controverse in de Israëlische samenleving," zei de stafchef, luitenant-kolonel Hartzi Halevi, "temidden van deze onrust heeft de IDF een grote verantwoordelijkheid om de staat Israël en zijn burgers. Dagen van controverse en crisis vereisen het benadrukken van het gemeenschappelijke en het verenigende - de taak om het land te verdedigen is onze diepe toewijding".


"De IDF is correct en klaar voor elke uitdaging, dit is onze noodzaak om het bestaan ​​van het land te verzekeren.De beschermende kracht van de IDF bestaat uit elke soldaat, elke commandant, in reserve en regulier, die samenwerken voor een gemeenschappelijk doel."


"We moeten de reservisten bijeenbrengen die ons zeer dierbaar zijn, wier bijdrage aan de veiligheid van het land groot is. Zelfs degenen die met pijn in het hart hebben besloten om zich niet te melden, de IDF heeft je nodig. Alleen samen zullen we het huis beschermen. We zullen trainen, voorbereiden en samen handelen. We zullen ervoor kiezen om standvastig te zijn in het aangezicht van de uitdagingen van deze complexe tijd. We hebben een grote verantwoordelijkheid.”


Kijk hier zijn verklaring, met subtitles:


163 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page