top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEO: Chris Froome's avontuur op de Israel National Trail: een ontdekkingsreis en ontspanning


Screenshot video


Fietslegende en Team Israel Premier Tech-lid Chris Froome begon onlangs aan een tweedaags fietsavontuur op de Israel National Trail, waarbij hij zich onderdompelde in de fascinerende landschappen, rijke geschiedenis en levendige cultuur die Israël te bieden heeft.


Van mountainbiken in de Negev-woestijn tot ratelen door de oude stad van Jeruzalem, Froome ervoer de diverse wonderen van het pad, en zijn reis diende als een uitnodiging voor anderen om de opmerkelijke schoonheid van Israël te ontdekken.


Vergezeld door de voormalige professionele en ervaren Israëlische wielrenner Guy Niv en Jasmine Kernen, lid van het Israëlische Premier Tech-damesteam, ontdekte Froome een andere kant van Israël, waardoor hij kon ontspannen en zijn veeleisende raceschema kon verlaten met een oogverblindende pauze halverwege het seizoen.


Froome's reis toonde niet alleen de adembenemende landschappen, maar ook het unieke culturele en historische erfgoed van Israël. Deze mix van geschiedenis, cultuur en opwinding liet een onuitwisbare indruk achter op Froome, die het Israëlische avontuur van harte omarmde.


Een video die de reis documenteert, is vandaag vrijgegeven om Israël te promoten in de Tour de France en over de hele wereld.


Wielerlegende en IPT-lid Chris Froome: "De afgelopen achtenveertig uur in Israël waren zo'n eye-opener. Hoe divers het land ook is qua natuur en cultuur, het is gewoon zo'n stimulerende ervaring geweest. ongelooflijk voor mij om me gewoon weer kind te kunnen voelen: mountainbiken, dobberen op de Dode Zee, watermeloen eten en een biertje drinken, gewoon echt uitschakelen.


De doorgewinterde Israëlische wielrenner Guy Niv: "Het was gewoon geweldig om te zien hoe Chris de mooie kanten van het land waardeerde. Hij was kalm en ontspannen als een echte toerist. Nog maar een jaar geleden reden we samen in de Tour de France, maar deze keer we hebben iets heel anders meegemaakt."


Filantroop en eigenaar van de Israel Premier Tech, Sylvan Adams: "Gezien de recente sfeer in het land, geloof ik dat dit het perfecte moment is om de fascinerende schoonheid van Israël aan de wereld te laten zien en onszelf te herinneren aan het opmerkelijke land dat we allemaal koesteren en aanbidden. Chris' persoonlijke ontdekkingsreis in Israël zal, gezien door de honderden miljoenen Tour-kijkers, zeker de eetlust opwekken van nieuwe toeristen naar ons land. Zij zullen, net als Chris deed, de exotische wonderen, avonturen en volslagen plezier dat een reis naar Israël met zich meebrengt."70 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page