top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEO: Commandant van de luchtmacht en commandant van de grondtroepen in een gezamenlijke boodschap


Foto IDF woordvoerder


Tijdens de laatste dag sloten de commandant van de luchtmacht, kolonel Tomer Bar en de commandant van de landmacht, kolonel Tamir Yedai, zich aan bij de activiteiten van Squadron 100. Als onderdeel van de operationele missie spraken de generaals met de grondtroepen die in de Gazastrook vochten, bespraken ze het gebruik van luchtvuur tussen de strijdkrachten en gaven ze hun beoordeling van hun werk tot nu toe.


"Het toppunt van de beslissing, hier zijn de commandant van de luchtmacht en de commandant van de grondtroepen. Hebben jullie hulp nodig? Wij zijn ​​boven jullie. Beste kampioenen, dit is het toppunt van de beslissing. Ik heb alles gekregen wat ik nodig heb voor een hele week.”


“Ik wil jullie vertellen dat ik jullie hier bij ons voel, samen met de strijders en samen met het hele volk van Israël. Dit is een gemeenschappelijke oorlog waarin we allemaal vechten en voor elkaar voelen. Als frontvertegenwoordiger van de grondwapens aan het gevechtsfront voel ik de luchtmacht hier bij mij bij elke stap van de Van vóór hem tot nu toe. Krachtig, sterker dan ooit, dichterbij en bij ons dan ooit tevoren. Blijf gewoon zo doorgaan en we zijn op weg naar de overwinning , hartelijk dank voor het gesprek."‘Als klap op de vuurpijl van de commandant van de luchtmacht wilden we je veel succes en een dikke knuffel wensen. Voor jou en alle vechtende soldaten. En ga vooruit, zoals de commandant van de landmacht hier zegt. Ruth, dit is Topkod, heel erg bedankt. Ook heel erg bedankt voor alle hulp, voor de fenomenale aanvalscijfers. We hebben je dikke knuffel de hele weg gevoeld.'355 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page