top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEO: Commandant van het Noordelijk Commando van de hoofden tegen lokale overheden in het Noorden: "We blijven Hezbollah aanvallen"

Commandant Noordelijk Commando met hoofden lokale overheden in het noorden. Foto IDF woordvoerder


De commandant van het Noordelijk Commando, MG Ori Gordin, had vandaag (vrijdag) een ontmoeting met de inkomende en vertrekkende hoofden van de lokale autoriteiten in Noord-Israël.Er werd een discussie gehouden met de hoofden van de lokale autoriteiten, waarin de belangrijkste punten van de beoordeling van de inlichtingen- en operationele situatie, de activiteiten van het Noordelijk Commando tijdens de oorlog en de processen van het versnellen van de gereedheid voor de voortzetting van de operaties in de noordelijke arena werden gepresenteerd.


MG Gordin bedankte de vertrekkende hoofden van de lokale autoriteiten voor hun samenwerking door de jaren heen, vooral tijdens de oorlog, en benadrukte tegenover de nieuwe en aanhoudende functionarissen dat deze bijeenkomsten een integraal onderdeel zijn van het beheer van de operaties, en dat de verbinding tussen de IDF en de lokaal leiderschap – en via hen naar de inwoners van het noorden – is van groot belang voor de operationele activiteiten van het Noordelijk Commando.


Commandant van het Noordelijk Commando, MG Ori Gordin:

Foto IDF woordvoerder


“Het lokale leiderschap is van enorm belang in de samenwerking met de IDF, met ons. Ik wil tegen jullie zeggen: we zijn vastbesloten om hier in het noorden een betere, veiligere en vreedzamere situatie te creëren. Wat betreft onze offensieve operaties is het niet nodig om uit te werken, ze worden goed gehoord en geloof me, ze zijn ook goed te zien in de lucht van Libanon, zowel dichtbij als ver weg. We blijven Hezbollah aanvallen, vastbesloten om het terug te dringen en zijn infrastructuur te vernietigen. Maar dat is niet alles, dit Deze week zijn we weer een stap verder gegaan op de paraatheidsladder, met troepenoefeningen, waarbij we hebben geleerd van de gevechten in het zuiden, en nog veel meer elementen die ons beter voorbereid zullen maken op de dag van het commando. Ik zie jullie als volwaardige partners, schouder aan schouder met ons bij het beheersen van het conflict."


229 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page