top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEO: De 401e Brigade zet haar operatie in Rafah voort: voerden een gerichte aanval uit op terreur infrastructuur waarbij veel wapens werden gevonden

Foto IDF woordvoerder


De soldaten van het gevechtsteam van de 401e Brigade onder de 162e Divisie zetten de operatie in Rafah voort. De soldaten voeren gerichte aanvallen uit op de terroristische infrastructuur en gebouwen van waaruit Hamas-terroristen op onze strijdkrachten schoten.


Tijdens deze activiteit hebben de soldaten in het oosten van Rafah tientallen terroristen geëlimineerd die onze strijdkrachten probeerden te benaderen.Soldaten van het 932e bataljon voerden een operatie uit om de terroristische infrastructuur te vernietigen. Tijdens de operatie doorzochten de soldaten een gebouw en vonden veel wapens, waaronder beschermingsmiddelen, explosieven, wapens, antitankraketten, uitrusting en gereedschap bedoeld om hekken te doorbreken.

Foto IDF woordvoerder


Tijdens huiszoekingen in het gebied vonden de soldaten van het bataljon een tunnelschacht met daarin een wapenmagazijn met korte afstand antitankraketten, granaten, wapens en explosieven. Dit pakhuis was bedoeld om terroristische aanslagen op onze strijdkrachten uit te voeren. De tunnelschacht en de wapens werden vernietigd.

Foto IDF woordvoerder

475 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page